Az eredeti recptúra alapján készült tortánk diós dacquoise felverttel készül, vaníliás -likőrös -diós tejszínhab krémmel, tetején fondan bevonattal.
Az eredeti recptúra alapján készült tortánk diós dacquoise felverttel készül, vaníliás -likőrös -diós tejszínhab krémmel, tetején fondan bevonattal.
Belga tejcsokoládéból és tejszínből főzött ganache krémet keverünk puffasztott rizzsel, majd ezeket töltjük össze vaníliás tejszínhab krémmel. Lisztmentes
Tradícionális receptúra szerint készítjük, ahogyan azt Dobos C. József Szakácsmester megálmodta. A vékony tésztalapokat csokoládéval és vajjal főzött krémmel töltjük össze, tetején a "dob" karamellizált cukorból készül.
Diós Dacquise lapok, gesztenyés hab, gesztenye, tejcsokoládé
Vajas -csokoládés felvert lapon rögös túróból, joghurtból és tejszínhabból készített krém, közepében folyékony bogyós gyümölcsöntettel.
Ropogós müzlis keksz tésztaaljon sajtkrém, eperzselével.
Belga csokoládéval sütött felvert, csokoládé ganache krémmel töltve, csokoládé forgáccsal és kakaóporral meghíntve.
A 2014. év "Magarország cukormentes tortája". Cukor és fehérliszt mentes. Belga diabetikus csokoládéból készült csokoládés felvert és csokoládé mousse, meggyzselével, és diabetikus marcipán lappal.
Belga csokoládéval sütött sacher felvert tészta házi sárgabarack lekvárral töltve, külsején csokoládés mázzal. Tejmentes.
Rumos, baracklekváros piskóta kockák kandírozott narancshéjjal ízesítve. Külsején fondan bevonattal. Tejmentes.
Vajas piskóta tésztalapon, málnahab, vaníliahab, és sok-sok friss gyümölcs.
Tökmagolajjal és mandulaliszttel készült felvert, fehércsokoládés ganache, málnazselé, tökmag praliné, tökmagolajos tükörzselével.
Sült sárgabarack és gesztenye
Gyömbéres gesztenye és sütőtök lekvár.