Menu

Facebook
Érdeklődés – info@meszaroscukraszda.hu – 0036-94/505-007
Mészáros Cukrászda
  • Rólunk
  • Süteményeink
    • Aprósütemények
    • Desszertek
    • Fagylaltok
    • Krémesek
    • Macaron
    • Pohárkrémek
    • Sütemény csomagok
    • Szeletek
    • Torták
    • Tortaszeletek
  • Fotógaléria
  • Programok
  • Kapcsolat
  • Tortarendelés
ESZA

Süteményeink

Desszertek

Tihany

Tihany

Vékony piskótalapok mézes vanília moussal és barackos levendula zselével töltve.

Málnás opera

Málnás opera

Tradicionális francia desszert, mandulalisztes tésztalapok málnával áztatva, vaníliás és pisztáciás vajas töltelékkel, málnazselével töltve.

Opera

Opera

Klasszikus francia desszert, ami nem hiába állta ki az idők próbáját! A mandulaliszttel sütött tésztalapokat kávéval itattuk át, majd összetöltöttük őket belga étcsokoládé ganache-al, és kávés vajkrémmel. A tetején vékony csokoládé réteggel.

Erdőmester desszert

Erdőmester desszert

A klasszikus feketeerdő tortát értelmeztük újra. Csokoládés felvert tésztán csokoládé mousse egy kevés pálinkával, a belsejében meggy zselével.

Ribizlis bergamot desszert

Ribizlis bergamot desszert

Egy könnyű Earl Grey tea mousse, a belsejében egy falat feketeribizli krémmel.

Karamellás -banán desszert

Karamellás -banán desszert

Egzotikus fűszerekkel sütöttük a banánt, amit egy kevés karamellára rétegeztünk. Ezt egy könnyű, madagaszkári vaníliával ízesített mousse fogja körbe, legalul pedig egy roppanós csokoládés keksz! A tetjére jutott pár tejkaramella kocka is, hogy egész legyen!

NagyonCsokis desszert

NagyonCsokis desszert

Csokoládés brownie tésztára csokoládés ganache réteg ropogós ostya darabokkal, ezen étcsokoládé mousse, bevonata csokoládés zselé, kívül egy apró csokoládés macaronnal, roppanós csokoládé lappal és skót whiskyvel főzött csokoládé likőr ampullával! Ennyi csokoládés jutott eszünkbe, amikor megkomponáltuk.

Csokorella

Csokorella

Könnyű felvert tésztán tejcsokoládés mousse. Egy vékony bársonyos tecsokoládés bevonat után kívülre egy kevés tengeri sóval ízesített tejkaramella került.

Epres -Ricottás desszert

Epres -Ricottás desszert

Cukor és liszt nélkül készítjük! mandulaliszttel sütött kekszen egy könnyű mascarponés ricottás mousse, belül eperzselével.

Noisettini

Noisettini

Mogyorós dacquoise felvertre mogyoró mousse, arra pedig egy sűrített tejjel édesített tejszínhab került.

Mákfelhő

Mákfelhő

Megúnhatatlan ízélmény a mákot kedvelőknek!
Egy könnyű mákos piskótára madagaszkári vaníliával készített vanília mousse került, azon mákmousse, a tetején pedig feketeszederzselé réteg.

Monsieur

Monsieur

Kávés málnás desszert

Gesztenyés opera

Gesztenyés opera

Gesztenye és amarena meggy

Mademoisselle

Mademoisselle

Mandarin és mogyoró elegáns párosa

Cannelle

Cannelle

Fahéj. Egyszerűen, de elegánsan kiegészítve egy kis szilvával.

Pommerelle

Pommerelle

Alma karamell és dió triója.

Anna torta

Anna torta

Mandula és marmaláde

Rigó Jancsi és Clara Ward

Rigó Jancsi és Clara Ward

Rigó Jancsi újra gondolva.

Feketeszedres tart

Feketeszedres tart

feketeszeder, tejcsokoládé

Karamellás körte tart

Karamellás körte tart

karamell, körte, vanília, étcsokoládé

Stecco

Stecco

Mint a pálcikás jégkrém, és mint nem.

Rólunk

Hagyomány- és családtisztelet, ízek és illatok kavalkádja. Torták, sütemények, fagylaltok - minden, ami megédesíti az életet! Szombathelyen évtizedek óta ezt nyújtja, erről híres
- A Mészáros

Fotógaléria

Rólunk
Formatorták
Esküvői torták

Mészáros Cukrászda

Cím: 9700 Szombathely, Rákóczi Ferenc u. 70.
Telefon: 0036-94/505-007
E-mail: info@meszaroscukraszda.hu

Compass Web & Média Kft.

Adatvédelem - Copyright © 2016 All rights reserved