
Vékony piskótalapok mézes vanília moussal és barackos levendula zselével töltve.
Vékony piskótalapok mézes vanília moussal és barackos levendula zselével töltve.
Tradicionális francia desszert, mandulalisztes tésztalapok málnával áztatva, vaníliás és pisztáciás vajas töltelékkel, málnazselével töltve.
Klasszikus francia desszert, ami nem hiába állta ki az idők próbáját! A mandulaliszttel sütött tésztalapokat kávéval itattuk át, majd összetöltöttük őket belga étcsokoládé ganache-al, és kávés vajkrémmel. A tetején vékony csokoládé réteggel.
A klasszikus feketeerdő tortát értelmeztük újra. Csokoládés felvert tésztán csokoládé mousse egy kevés pálinkával, a belsejében meggy zselével.
Egy könnyű Earl Grey tea mousse, a belsejében egy falat feketeribizli krémmel.
Egzotikus fűszerekkel sütöttük a banánt, amit egy kevés karamellára rétegeztünk. Ezt egy könnyű, madagaszkári vaníliával ízesített mousse fogja körbe, legalul pedig egy roppanós csokoládés keksz! A tetjére jutott pár tejkaramella kocka is, hogy egész legyen!
Csokoládés brownie tésztára csokoládés ganache réteg ropogós ostya darabokkal, ezen étcsokoládé mousse, bevonata csokoládés zselé, kívül egy apró csokoládés macaronnal, roppanós csokoládé lappal és skót whiskyvel főzött csokoládé likőr ampullával! Ennyi csokoládés jutott eszünkbe, amikor megkomponáltuk.
Könnyű felvert tésztán tejcsokoládés mousse. Egy vékony bársonyos tecsokoládés bevonat után kívülre egy kevés tengeri sóval ízesített tejkaramella került.
Cukor és liszt nélkül készítjük! mandulaliszttel sütött kekszen egy könnyű mascarponés ricottás mousse, belül eperzselével.
Mogyorós dacquoise felvertre mogyoró mousse, arra pedig egy sűrített tejjel édesített tejszínhab került.
Megúnhatatlan ízélmény a mákot kedvelőknek!
Egy könnyű mákos piskótára madagaszkári vaníliával készített vanília mousse került, azon mákmousse, a tetején pedig feketeszederzselé réteg.
Kávés málnás desszert
Gesztenye és amarena meggy
Mandarin és mogyoró elegáns párosa
Fahéj. Egyszerűen, de elegánsan kiegészítve egy kis szilvával.
Alma karamell és dió triója.
Mandula és marmaláde
Rigó Jancsi újra gondolva.
feketeszeder, tejcsokoládé
karamell, körte, vanília, étcsokoládé
Mint a pálcikás jégkrém, és mint nem.