Hagyomány- és családtisztelet, ízek és illatok kavalkádja. Torták, sütemények, fagylaltok - minden, ami megédesíti az életet! Szombathelyen évtizedek óta ezt nyújtja, erről híres - A Mészáros

Cukrászdánk a belváros közelében, kellemes kertvárosi környezetben várja vendégeit. Munkatársainkkal arra törekszünk, hogy a Mészároshoz kisétálni, betérni ma is ugyanolyan élményt jelentsen, mint a régi időkben, ezért kizárólag családi receptek alapján, helyben készített süteményeket, s akárcsak anno, ma is főzött fagylaltot kínálunk.

Az elődeink által ránkhagyott, ma is nagy becsben tartott, felújított gépeinknek, illetve a legmodernebb eszközeinknek hála cukrászatunk a régi technológiákat az újakkal vegyítheti, s ez garancia arra, hogy nálunk mindig jót, a legjobbat kapja a vendég.

A hozzánk betérők igényeit figyelve az idők során nem csak hogy termékskálánkat színesítettük, szélesítettük, de a cukrászdánkhoz tartozó kerti részt is átformáltuk. Ma burjánzó növények, kényelmes padok és járdák teszik családiassá a zárt udvart, ahol a gyermekek szórakozására gondolva egy kisebb játszóteret is kialakítottunk.

Tudjuk és valljuk, hogy a név kötelez, s mi arra törekszünk, hogy akárcsak elődeink idején, úgy a vendégek most is a minőséggel párosítsák a Mészáros nevet.

Jó érzés látni, hogy azok az apukák és anyukák, akik annak idején még gyerekként szüleik kezét fogva jöttek el a Mészáros Cukrászdába egy-egy sütemény vagy fagylalt kedvéért, most gyermekeiket hozzák el hozzánk.

A Rákóczi utcai cukrászdánk polgári miliője az évek során mit sem változott, s az ízek is a régiek, s ennek már csak azért is így kell lennie, mert ma is a családi receptekre, a hagyományos technológiákra hagyatkozva dolgozunk.

Az idők során a vásárlói igényeket követve cukrászdánk fagylalt és süteményválasztéka jelentősen bővült.
Ami viszont nem változott, és ezt nap, mint nap örömmel tapasztaljuk, hogy a családok, párok, de bárki számára ma is vonzó program néhány édes perc a Mészárosnál.