Az eredeti recptúra alapján készült tortánk diós dacquoise felverttel készül, vaníliás -likőrös -diós tejszínhab krémmel, tetején fondan bevonattal.
Az eredeti recptúra alapján készült tortánk diós dacquoise felverttel készül, vaníliás -likőrös -diós tejszínhab krémmel, tetején fondan bevonattal.
Belga tejcsokoládéból és tejszínből főzött ganache krémet keverünk puffasztott rizzsel, majd ezeket töltjük össze vaníliás tejszínhab krémmel. Gluténmentes.
Tradícionális receptúra szerint készítjük, ahogyan azt Dobos C. József Szakácsmester megálmodta. A vékony tésztalapokat csokoládéval és vajjal főzött krémmel töltjük össze, tetején a "dob" karamellizált cukorból készül.
Vajas -csokoládés felvert lapon rögös túróból, joghurtból és tejszínhabból készített krém, közepében folyékony bogyós gyümölcsöntettel.
Belga csokoládéval sütött felvert, csokoládé ganache krémmel töltve, csokoládé forgáccsal és kakaóporral meghíntve.
Belga csokoládéval sütött sacher felvert tészta házi sárgabarack lekvárral töltve, külsején csokoládés mázzal. Tejmentes.
Rumos, baracklekváros piskóta kockák kandírozott narancshéjjal ízesítve. Külsején fondan bevonattal. Tejmentes.
Vajas piskóta tésztalapon, málnahab, vaníliahab, és sok-sok friss gyümölcs.
Tökmagolajjal és mandulaliszttel készült felvert, fehércsokoládés ganache, málnazselé, tökmag praliné, tökmagolajos tükörzselével
Diós Dacquise lapok, gesztenyés hab, gesztenye, tejcsokoládé
Klasszikus dél olasz tortakülönlegesség. Tejmentes