Macaron

Az "újkori" macaron Pierre Hermé francia mestercukrász nevéhez fűződik. A sütemény külső héja finoman roppan, hogy aztán feltárja krémes belső ízét! Tésztája mandulalisztből készül, tölteléke csakis a legnemesebb alapanyagokból készülhet. Büszkék vagyunk rá, hogy a 2015-ös nemzetközi Macaron nap alkalmából Budapesten rendezett versenyen szabadon választott kategóriában epres- pezső macaronunk III. helyezett lett, 2016 évben pedig a kötelező íz kategóriában a karamellás -passió macaronunk, a szabadon választott íz kategóriában pedig a lúdláb macaronunk egyaránt első helyezést ért el, így 2016 évben mindkét kategóriában cukrászdánk büszkélkedhet az "Év macaronja" címmel! Köszönet ezért cukrász kollégánknak is, Varga Ádámnak!


Macaron - 6 szeletes
310,- Ft / db db



← Vissza
Még rendelek Tovább a rendeléshez