Dió praliné, étcsokoládé ganache, és fehércsokoládé hab.
Dió praliné, étcsokoládé ganache, és fehércsokoládé hab.
Az áfonya és a kókusz tökéletes íz párosítása, ráadásul tej és glutén mentes!
Karamella és étcsokoládé, roppanós tészta lapok közé töltve.
Kókuszos dacquise, málna, és kókusz mousse
Sós karamella és gesztenye. Glutén mentes
Tradicionális francia desszert, mandulalisztes tésztalapok feketertibizlivel áztatva, gesztenyés vajas töltelékkel, feketertibizli zselével töltve.
Klasszikus francia desszert, ami nem hiába állta ki az idők próbáját! A mandulaliszttel sütött tésztalapokat kávéval itattuk át, majd összetöltöttük őket belga étcsokoládé ganache-al, és kávés vajkrémmel. A tetején vékony csokoládé réteggel.
A klasszikus feketeerdő tortát értelmeztük újra. Csokoládés felvert tésztán csokoládé mousse egy kevés pálinkával, a belsejében meggy zselével.
Mentás lemoncurd, mangó, mandulás fehércsokoládé kéreggel
Egzotikus fűszerekkel sütöttük a banánt, amit egy kevés karamellára rétegeztünk. Ezt egy könnyű, madagaszkári vaníliával ízesített mousse fogja körbe, legalul pedig egy roppanós csokoládés keksz! A tetjére jutott pár tejkaramella kocka is, hogy egész legyen!
Csokoládés brownie tésztára csokoládés ganache réteg ropogós ostya darabokkal, ezen étcsokoládé mousse, bevonata csokoládés zselé, kívül egy apró csokoládés macaronnal, roppanós csokoládé lappal és skót whiskyvel főzött csokoládé likőr ampullával! Ennyi csokoládés jutott eszünkbe, amikor megkomponáltuk.
Könnyű felvert tésztán tejcsokoládés mousse. Egy vékony bársonyos tecsokoládés bevonat után kívülre egy kevés tengeri sóval ízesített tejkaramella került.
Cukor és liszt nélkül készítjük! mandulaliszttel sütött kekszen egy könnyű mascarponés ricottás mousse, belül eperzselével.
Megúnhatatlan ízélmény a mákot kedvelőknek!
Egy könnyű mákos piskótára madagaszkári vaníliával készített vanília mousse került, azon mákmousse, a tetején pedig feketeszederzselé réteg.
A kávé és a karamella krémes találkozása, roppanós keksz lapon.
Citrusos gesztenye mousse, csokoládés keksz.
Rigó Jancsi újra gondolva.
karamell, körte, vanília, étcsokoládé
Mint a pálcikás jégkrém, és mint nem.