Menu

Facebook
Érdeklődés – info@meszaroscukraszda.hu – 0036-94/505-007
Mészáros Cukrászda
  • Rólunk
  • Süteményeink
    • Aprósütemények
    • Bejgli
    • Desszertek
    • Fagylaltok
    • Krémesek
    • Macaron
    • Péksütemények
    • Pohárkrémek
    • Szeletek
    • Torták
    • Tortaszeletek
  • Fotógaléria
  • Programok
  • Kapcsolat
  • Tortarendelés
ESZA

Süteményeink

Desszertek

Diópraliné- étcsokoládé

Diópraliné- étcsokoládé

Dió praliné, étcsokoládé ganache, és fehércsokoládé hab.

Áfonyás- kókusz desszert

Áfonyás- kókusz desszert

Az áfonya és a kókusz tökéletes íz párosítása, ráadásul tej és glutén mentes!

Karamellás étcsokoládé

Karamellás étcsokoládé

Karamella és étcsokoládé, roppanós tészta lapok közé töltve.

Sissy

Sissy

Kókuszos dacquise, málna, és kókusz mousse

Castarella

Castarella

Sós karamella és gesztenye. Glutén mentes

Feketeribizli-gesztenye opera

Feketeribizli-gesztenye opera

Tradicionális francia desszert, mandulalisztes tésztalapok feketertibizlivel áztatva, gesztenyés vajas töltelékkel, feketertibizli zselével töltve.

Opera

Opera

Klasszikus francia desszert, ami nem hiába állta ki az idők próbáját! A mandulaliszttel sütött tésztalapokat kávéval itattuk át, majd összetöltöttük őket belga étcsokoládé ganache-al, és kávés vajkrémmel. A tetején vékony csokoládé réteggel.

Erdőmester desszert

Erdőmester desszert

A klasszikus feketeerdő tortát értelmeztük újra. Csokoládés felvert tésztán csokoládé mousse egy kevés pálinkával, a belsejében meggy zselével.

Lemoncurd Stecco

Lemoncurd Stecco

Mentás lemoncurd, mangó, mandulás fehércsokoládé kéreggel

Karamellás -banán desszert

Karamellás -banán desszert

Egzotikus fűszerekkel sütöttük a banánt, amit egy kevés karamellára rétegeztünk. Ezt egy könnyű, madagaszkári vaníliával ízesített mousse fogja körbe, legalul pedig egy roppanós csokoládés keksz! A tetjére jutott pár tejkaramella kocka is, hogy egész legyen!

NagyonCsokis desszert

NagyonCsokis desszert

Csokoládés brownie tésztára csokoládés ganache réteg ropogós ostya darabokkal, ezen étcsokoládé mousse, bevonata csokoládés zselé, kívül egy apró csokoládés macaronnal, roppanós csokoládé lappal és skót whiskyvel főzött csokoládé likőr ampullával! Ennyi csokoládés jutott eszünkbe, amikor megkomponáltuk.

Csokorella

Csokorella

Könnyű felvert tésztán tejcsokoládés mousse. Egy vékony bársonyos tecsokoládés bevonat után kívülre egy kevés tengeri sóval ízesített tejkaramella került.

Epres -Ricottás desszert

Epres -Ricottás desszert

Cukor és liszt nélkül készítjük! mandulaliszttel sütött kekszen egy könnyű mascarponés ricottás mousse, belül eperzselével.

Mákfelhő

Mákfelhő

Megúnhatatlan ízélmény a mákot kedvelőknek!
Egy könnyű mákos piskótára madagaszkári vaníliával készített vanília mousse került, azon mákmousse, a tetején pedig feketeszederzselé réteg.

Kávé- karamell

Kávé- karamell

A kávé és a karamella krémes találkozása, roppanós keksz lapon.

Gesztenyés eclair

Gesztenyés eclair

Citrusos gesztenye mousse, csokoládés keksz.

Rigó Jancsi és Clara Ward

Rigó Jancsi és Clara Ward

Rigó Jancsi újra gondolva.

Karamellás körte tart

Karamellás körte tart

karamell, körte, vanília, étcsokoládé

Almás Stecco

Almás Stecco

Mint a pálcikás jégkrém, és mint nem.

Rólunk

Hagyomány- és családtisztelet, ízek és illatok kavalkádja. Torták, sütemények, fagylaltok - minden, ami megédesíti az életet! Szombathelyen évtizedek óta ezt nyújtja, erről híres
- A Mészáros

Fotógaléria

Rólunk
Formatorták
Esküvői torták

Mészáros Cukrászda

Cím: 9700 Szombathely, Rákóczi Ferenc u. 70.
Telefon: 0036-94/505-007
E-mail: info@meszaroscukraszda.hu

Compass Web & Média Kft.

Adatvédelem - Copyright © 2016 All rights reserved